Overblik over aktiviteter (læs mere i aktivitetspjecen og i aktivitetsoversigten fra præsten)

Mandag Gåtur (ingen tilmelding)
  Krop og afspænding (tilmelding)
Tirsdag Kreativt værksted (ingen tilmelding)
  Rytmik og bevægelse (tilmelding)
Torsdag Gåtur (ingen tilmelding)
  Kreativt værksted (ingen tilmelding)
  Cirkeltræning (tilmelding)
  Præstebesøg (lige uger - ingen tilmelding)
Fredag Krop og afspænding (tilmelding)

 

Vi mødes to gange om ugen i caféen og går en tur sammen. Længden på turen kan variere - alt efter, hvad stemningen er på dagen.

I det kreative værksted i parterren er der mulighed for at tegne, male, strikke, hækle, brodere og lave papirklip. Har du andre idéer, så sig til.

Torsdage i lige uger får vi besøg af Lene Wagner, som er præst i psykiatrien. Lene kommer i tidsrummet kl. 15.30-17.00, og nogle torsdage tilbyder hun en aktivitet, du kan være med til. På aktivitetsoversigten til højre finder du mere information. Lene tilbyder også individuel samtale, hvor du kan tale om alt det, du er optaget af - fx glæder og bekymringer, forholdet til familie og venner, tro og tvivl. Alt, hvad du taler med præsten om, bliver mellem jer og noteres ikke. Du kan kontakte Lene Wagner på lewagn@rm.dk

Krop og afspænding er et hold for dig, der vil arbejde med afspænding, yoga, mindfulness og kropsbevidsthed/-afgrænsning. Holdet er på 5-10 personer og ledes af en terapeut med erfaring inden for samspillet mellem krop, psyke og følelser.

Rytmik og bevægelse er en sjov og dynamisk aktivitet, hvor alle kan være med. Formålet med aktiviteten er, at vi i fællesskab kommer i bedre kontakt med vores krop og bruger musikken og dens rytme til at aflede tankerne og stimulere vores sanser. Kom i tøj og sko, du kan bevæge dig i og tag en vandflaske med. Der er ikke mulighed for at bade i Psykiatriens Hus, men medbring gerne et håndklæde til brug under aktiviteten.

Cirkeltræning er for dig, der ønsker at komme i gang med at træne i rammer med plads til alle. Øvelserne vil få pulsen op og musklerne i gang og har fokus på at få hele kroppen bearbejdet. Der vil være pauser undervejs, så alle kan være med. Hvis vejret tillader det, går vi udenfor - ellers er vi indenfor i salen "Bornholm". Der er ikke mulighed for at bade i Psykiatriens Hus, men medbring gerne et håndklæde til brug under aktiviteterne.